Ρένα Κοντράρου, interior designer, διακόσμηση εσωτερικών χώρων
Design Art Creators
Ρένα Κοντράρου
rena_kontrarou
rena_kontrarou
Η Ρένα Κοντράρου γεννήθηκε στον Πειραιά και αποφοίτησε από την Πρότυπο «ΪΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ». Από το 1993 διατηρεί δικό της γραφείο στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο με εξειδικευμένους συνεργάτες αναλαμβάνει τη μελέτη, την επίβλεψη & την κατασκευή κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων.
Με γνώση, εμπειρία, έμπνευση και πολύ πάθος για τη δουλειά της, δημιουργεί χώρους ιδιαίτερους και ξεχωριστούς με έμφαση στην υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, σε συνάρτηση, πάντοτε, με την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη τους. Σύμφωνα με την ίδια:
«Το σπίτι γίνεται πλέον το επίκεντρο της ζωή μας! Άλλωστε μόνο όταν ο χώρος μέσα στον οποίο ζούμε μας εμπνέει μπορούμε να δημιουργήσουμε, να ονειρευτούμε, να χαλαρώσουμε…»
Όποιο και αν είναι το ύφος που θα επιλέξετε να ακολουθήσει το δικό σας σπίτι, η Ρένα Κοντράρου θα σας συμβουλέψει, θα σχεδιάσει μαζί σας, θα γίνει «το φίλτρο της δική σας αισθητικής» και θα δημιουργήσει το χώρο που πάντα ονειρεύεστε, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σας! Γιατί σύμφωνα με τη διακοσμήτρια, το αποτέλεσμα είναι οι σωστοί συνδυασμοί και όχι το υπερβολικό κόστος.
Γιατί τα λάθη στις κατασκευές κοστίζουν και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος!»